sze. dec 6th, 2023

Szobor Orbán Viktornak – Tanos Áron beszéde

A Szolidaritás Ifjúsági Tagozata a választási eljárási törvény elleni tiltakozásul flashmobot tartott a Parlament előtt.
Tanos Áron elhangzott beszéde

A Magyar Szolidaritás Mozgalom a mai napon, hogy unokáink is emlékezzenek a Fidesz dicső kormányára és feledhetetlen intézkedéseire, szobrot állított dr. Orbán Viktor miniszterelnöknek, a magyar gyorsnaszád kapitányának, a magyarok megmentőjének, népünk Kedves Vezetőjének – örök hála övezze sudár alakját a Kossuth téren.

Miniszterelnök úr a Fidesz-KDNP-kormány élén történelmi jelentőségű küzdelmet folytat a gyarmati státus, a demokratikus és európai jogok, a nemzetet egykor összetartó szolidaritás, illetve a tudás alapú értékrendszer ellen. Kitartása és eltökéltsége példaértékű, sikerei előtt nemcsak a magyar emberek, de vezető külföldi hatalmak (Azerbajdzsán, Fehéroroszország) is főhajtással tisztelegnek.

Miközben Európa és a dekadens nyugati világ a szakadék felé tart, a magyar gazdaság dr. Matolcsy György nemzetgarázdasági miniszter, történész és genetikus, Orbán Viktor miniszterelnök úr jobb keze vezényletével tündérmesébe illő növekedésnek indult! A közgazdaságtan sokat emlegetett iskolapéldái lettünk, a világ értetlenséggel vegyes ámulattal lesi minden lépésünket! A kormány áldásos tevékenysége folytán a magyar civilek elsajátíthatták a havi 47 ezer forintból és egy kecskéből való gazdálkodás csínját-bínját. Hálájukat igyekeztek oly módon is kifejezésre juttatni, hogy néhány nap alatt több százmillió forintos adománnyal járultak hozzá a nemzetidegen, az országot kiárusító és térdre kényszerítő előző kormányok lejáratását célzó kampányhoz.

Az egymillió új munkahely, illetve kifejezetten a közmunka intézménye munkanélküliek, ellustult rokkantak és fogyatékkal élők, leszázalékoltak ezreit vezette vissza a munka világába és adta vissza számukra az önbecsüléshez nélkülözhetetlen lelki és egzisztenciális alapot, kitörölhetetlen nyomot hagyván bennük. A szociális ellátásból kirúgottak közül sokan örömmel áldozták életüket dr. Orbán Viktor foglalkoztatáspolitikájának oltárán.

Államunk felkent vezére és Matolcsy György nemzetgazdasági miniszterünk jelenleg is gigászi harcot vív Brüsszelben, a tátott szájjal figyelő Európa központjában a kohéziós alapok megítéléséért és a kötelezettségszegési eljárások megszüntetéséért.

Miniszterelnök úr olyan munkatársakkal vette körül magát, kiknek szellemi és erkölcsi nagysága elvitathatatlan. Dr. Schmitt Pál (PhD), dr. Semjén Zsolt (PhD) és dr. Hoffmann Rózsa nemcsak politikai, de tudományos tevékenységükkel is a tudással szembeni alázatra intenek minket, de Németh Lászlóné vagy Lázár „ennyit is érek” János életpályája is mintaként szolgálhat bárki számára. Nekik és társaiknak köszönhetjük, hogy államunk, nemzetünk és az itthon maradott ifjúság virágzik, gazdaságunk, életkörülményeink és kulturális életünk korábban soha nem látott magasságokba hág!

Legyenek ezek a hála és az áhítat szavai. Dr. Orbán Viktor, Magyarország példaképe: SOSEM FELEJTÜNK!

Szobor Orbán Viktornak - Tanos Áron beszéde
Szobor Orbán Viktornak – Tanos Áron beszéde