pén. ápr 19th, 2024

Munkás Büszkeség Napja május elsején!

Május 1-én a Szolidaritás Mozgalom újra a Munkásokat fogja ünnepelni a Petfőfi híd budai hídfőjénél. Várunk minden büszke dolgozót, szakszervezetet, civil szervezetet, politikai pártot. Szervezzük újjá a balodalt. Adjunk új lendületett, a munkások érdekvédelmének. Az eseményt politikai fórumok, performanszok, délutántól pedig koncertek színesítik, amelynek helyszíne az egykori Zöld Pardon lesz.

Az esemény folytatásaként a  Szolidaritás Mozgalom pár éven belül, egy olyan több napig tartó politikai – közéleti – kulturális esemény sorozatot kíván létre hozni a szakszervezetek, civil szervezetek és politikai pártok bevonásával, amely újra fogalmazza a baloldaliságot Magyarországon, megteremti annak kulturális közegét, a különböző baloldali szervezetek közötti párbeszéd felmutatásával pedig előmozdítja a mostani helyzet megváltoztatását.

 

 

Az elmúlt évtizedekben a munkások ünnepe a munka ünnepévé vált. Ezzel arculcsapva azoknak az embereknek az emlékét, akik kiharcolták az emberhez méltó jogokat, béreket, a dolgozók millióinak.

Gyertek és változtassunk ezen közösen!

Együnk – igyunk, beszélgessünk közösen, majd este a koncerteken mutassuk meg, hogyan is mulat a nép! További információk a Facebook-eseményben. Jelentkezz most!

Munkás Büszkeség Napja

Petfőfi híd budai hídfője

 

1 thought on “Munkás Büszkeség Napja május elsején!

Comments are closed.