ked. jún 25th, 2024

Továbbra is Karácsony Gergelyt támogatjuk az előválasztáson

 A Szolidaritás Mozgalom, hűen előzetes ígéreteihez továbbra is Karácsony Gergelyt támogatja a budapesti  előválasztáson.

Örülünk annak, hogy az előválasztásra, több jelölt is bejelentkezett. Ugyanakkor úgy véljük, hogy bár a jelöltek a saját területükön megkerülhetetlen személyiségek, de egy kétmilliós nagyváros vezetéséhez szükség van egy olyan előéletre, amely Karácsony Gergelynek mind politikusnak és mind polgármesternek is megvan. Budapest egy örökké nyüzsgő, hihetetlenül sokrétű, nagy gazdasági potenciállal rendelkező világváros, amely jelenleg több sebből vérzik. Levegője szennyezet, útjai rosszak, a lakhatási költségek messze a magyar átlag felett vannak. Gondok vannak az egészségügyi- és a szociális ellátással, a hulladékgazdálkodással. A város infrastruktúrája lassan nem bírja el azt a terhet, ami az egyre bővülő turizmus rak rá.

Karácsony Gergely és Székely Sándor tájékoztatója az előválasztásról

Elnézést a délutáni élő videónk hangjáért, itt már hallható vagyok 🙂 A Szolidaritás továbbra is támogatja Karácsony Gergelyt! Az előválasztás június…

Budapest ellenzéki főpolgármesterének nem csak a főváros működtetése lesz a feladata, hanem komoly része kell, hogy legyen az egyre inkább kiépülő fideszes maffiaállam elleni küzdelemben. A kétmilliós szabad Budapest vezetőjének erős felhatalmazása lesz arra, hogy nemet mondjon a Fidesz gazdasági és politikai nyomásra. Ugyanakkor az ellenzéki előválasztás győztese és Tarlós István kihívója az őszi választásokon azt is üzeni a budapestieknek, hogy a főváros nyerhető, és ha minél több kerületben ellenzéki polgármester lesz, akkor egy lépést tettünk a NER és a Fidesz-rezsim megdöntéséhez.

Erre a kétféle feladatra, csak tapasztalt, sokat látott politikus képes, aki látott már politikai harcokat, van kapcsolata a végrehajtó hatalommal, és aki már bizonyította, hogy komoly áldozatokra is képes az országa érdekében.
A fentiek és az előzetesen folytatott tárgyalások eredményeként a Szolidaritás Mozgalom kiáll Karácsony Gergely mellett.

Akcióinkat az alábbi számlaszámra küldött adományokból fedezzük. Segíts Te is!

A PAYPAL alkalmazásával saját PAYPAL-fiókodból, vagy bankkártyád segítségével is utalhatsz adományt: KLIKK!
A számla tulajdonosa a Szolidaritás.

MagNet Bank: 16200106-11517878 

IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000