pén. ápr 19th, 2024

Előkarácsonyt tartott a Szolidaritás Mozgalom

A rendkívűl jó hangulatú eseményen nagyon sokan vettek részt, sok közéleti személyiség és politikai elemzők is megjelent december 13-án Budapesten.

A rendezvényen átbeszéltük az elmúlt év eseményeit, megbeszéltük, hogy mit csináltunk jól, és hogy hol voltak a hibák. Megemlékeztünk a két előválasztásról, a Zöld Pardonban tartott nagysikerü Munkás Büszkeség Fesztiválunkról, a törökszentmiklósi náciellenes tüntetésünkről, a hiánypótló Baloldali Válaszok Napjáról,  a Majtényi Lászlóval közösen szervezett ombudsmani tüntetésünkről és az önkormányzati kampányban való szereplésünkről.

Megállapítottuk, hogy a mozgalmunk 2019-ben megerősödött, hiszen immáron nem csak a Parlamentben és a Fővárosi közgyülésben vagyunk jelen képviselőkkel, hanem számos megyeszékhelyen és kisebb városban is. Ez hatalmas megtiszteltetés és óriási munka is egyben számunkra. De tudjuk, hogy a munkát, amit 2011. október 1-én elkezdtünk még nem fejeztük be.

Székely Sándor a mozgalom elnöke elmondta, hogy jövőre az önkormányzati munka és a karitatív tevékenységek mellett fokozni fogjuk a parlamenti jelenlétünket, valamint érdemi lépéseket szándékozunk tenni a balolal elvi, szervezeti és politikai megújítására.

Képriport: