szo. ápr 20th, 2024

Országos akciót indított a Magyar Szolidaritás Mozgalom

A Magyar Szolidaritás Mozgalom ismét elindította azt az országos akciót, amelynek során Orbán Viktor által kiküldött köszönőlevelek összegyűjtését kéri azoktól, akik kaptak ilyet.

A ” Szemét hasznos is lehet ” elnevezésű kezdeményezést második alkalommal hirdette meg a mozgalom. A kéretlen leveleket az egész országban le lehet adni a Szolidaritás aktivistáinak, Budapesten pedig a Benczúr utca 45. szám alatt található központba is be lehet hozni. A begyűjtött levelek a MÉH-be kerülnek. A papírhulladékért kapott pénzből élelmiszert vásárolunk a rászorulóknak. Fordítsuk jóra, adjunk belőle annak, akinek ez a kicsi is hatalmas segítség!

Orbán Viktor 2010 óta 12 alkalommal küldött különböző címen propaganda levelet az ország lakosságának. Ennek ára mára elérte a 3.4 milliárdot. Ebből a 3,4 milliárd forintból sok hátrányos helyzetű gyermek, és család juthatott volna élelemhez, tüzelőhöz.

Ha a kormány jó gazda módjára kormányozna, nem herdálná el az adófizetők pénzét csak arra, hogy ebből finanszírozza az állítólagos nemzeti konzultációt és nem küldözgetne feleslegesen köszönőleveleket halott állampolgárok címére.

2013. 06. 28.

Magyar Szolidaritás Mozgalom

Országos akciót indított a Magyar Szolidaritás Mozgalom
Országos akciót indított a Magyar Szolidaritás Mozgalom