pén. ápr 19th, 2024

NEM!zeti konzultáció

A napokban kerül a postaládákba a Fidesz közpénzből fizetett újabb kampánykiadványa. A “Nemzeti konzultáció”-nak nevezett hazug, gyűlöletkeltő, kérdőívnek nem nevezhető iromány, mely egyenesen a szemünkbe hazudik és manipulál.

Felháborítónak tartjuk, hogy a Fidesz olyan hülyének néz minket, hogy ezen ócska, nevetségesen átlátszó, hazug kérdésekre kérnének tőlünk – a mi pénzünkből – szájbarágósan primitív “válaszokat”.

Ők hülyének néznek minket – de mi nem vagyunk hülyék!

NEM!zeti konzultáció
NEM!zeti konzultáció

Nap mint nap szembesülünk azzal, hogy nem “Brüsszel”-től, nem a “civil szervezetek”-től kell megvédeni bennünket, hanem az ostoba, hazug és agresszív kormányunktól, mely már rég csődbe vitte volna az országot a “brüsszeli” pénzek nélkül, és még a mostaninál is nagyobb hülyeségeket művelne a civil szervezetek kontrollja nélkül. Látjuk, hogy miközben az Európai Uniót okolják országunk minden bajáért, az EU-s pénzek ellopásából gazdagszanak. Látjuk, amint a hatalom nélküli civil szervezetekkel riogatnak minket, miközben a hatalom minden eszközét gátlástalanul saját céljaikra használják. Nagyon is megvan a véleményünk, de ez a kérdőív alkalmatlan arra, hogy ezt kifejezzük, mivel a „kérdések” és “válaszok” egyikének sincs semmi köze sem a valósághoz, sem Magyarország igazi problémáihoz.

A Magyar Szolidaritás Mozgalom e hazug uszítás és gyűlöletkeltés bojkottjára hívja fel az országot!

Arra kérjük a magyar állampolgárokat, bojkottálják ezt a semmire sem jó színjátékot, és ne küldjék vissza a “Nemzeti konzultációs” íveket!