pén. dec 3rd, 2021

1. Munkás Büszkeség Napja

Május 1-jén hagyományteremtő szándékkal tartottuk meg majálisunkat, Munkás Büszkeség Napja elnevezéssel. A helyszín is más lett, hiszen a Városligetből az egykori Zöld Pardon helyén, a Petőfi híd budai hídfőjénél kézműves foglalkozásokkal, politikai fórummal és koncertekkel vártuk az érdeklődőket.

Nagyon köszönjük, hogy ennyien eljöttetek, jövőre ugyanitt folytatjuk!

A délutáni politikai fórum vendégei Németh Angéla a 15. kerület polgármestere, Székely Tamás szakszervezeti vezető, Dr. Czeglédy Csaba szombathelyi politikus, Kalmár Szilárd a MUON főszerkesztője, Megyeri Ferenc zenész. a HétköznaPI CSAlódások frontembere, valamint a rendezvény házigazdája Székely Sándor független országgyűlési képviselő, a Szolidaritás Mozgalom elnöke voltak. A beszélgetés során olyan témákat érintettek, mint a hazai bérek alacsony mértéke, a választási rendszer anomáliái, a baloldal megújulásának lehetőségei, illetve a május 26–án esedékes Európa Parlamenti valamint az őszi önkormányzati választások tétje.

A résztvevők egyetértettek abban, hogy szükséges a baloldalnak megújulása, amihez elengedhetetlen a munka, a választók egyenkénti tájékoztatása, a társadalmi szolidaritás, az egymásra figyelés, és az emberek szerepvállalása a demokrácia megteremtésében.

Koraestétől koncerteket rendeztünk, fellépett a MIG–29, a The State of Miserable, a Plüssnapalm és a HétköznaPI CSAlódások.

Kép-, és videóriport. A képek szélére kattintva lapozhatók az albumunk, dupla kattintással teljes képernyőn is nézhetők a képek.

Reggeli előkészület

Délutáni programok, kézműves foglalkozások

Politikai fórum, közéleti heti hetes

SZOLIDARITÁS

Közéleti provokatív heti hetes Németh Angéla – 15. kerületi polgármester Czeglédy Csaba – ügyvéd, politikus Székely Tamás – szakszervezeti vezető (VDSZ) Kalmár Szilárd – Munkások Újságának…

Szólj be a hatalomnak, transzparenskészítés

MIG-29

The State of Miserable

Plüssnapalm

HétköznaPI CSAlódások

SZOLIDARITÁS

PICSA Szolidaritás majális

2 thoughts on “1. Munkás Büszkeség Napja

Comments are closed.