hét. máj 20th, 2024

Legyen polgármesterjelölti vita Ferencvárosban! Nyílt levél

Tisztelt polgármesterjelölt társaim!
Sorsdöntő napok elé nézünk, újra önkormányzati választások lesznek Magyarországon, így szeretett kerületünkben Ferencvárosban is.

A szabad választás a demokrácia ünnepe és mint ilyet érdemes úgy ünnepelni, ahogy illik. A vélemények nyilvános ütköztetésével, az elképzelések, programok nyilvános ismertetésével és bizony vitákkal, melyekből eldönthetik kerületünk lakói, hogy ki az aki jobban tudná érdekeiket képviselni, ki az, aki jobb gazdája tudna lenni a következő ciklusnak Ferencvárosban.

Jómagam és csapatom hosszú évek óta készülünk arra, hogy megméressük magunkat a kerületben, programunk világos és tiszta, vissza kell adni az önkormányzatot az embereknek! Elég volt a folyamatos és teljesen felesleges párt vitákból, amik csak és kizárólag a pártmutyikról szólnak!

Ferencvárosnak bérlakásprogram, városrehabilitáció, nyugalom és rend kell! Felesleges az önkormányzati milliókból finanszírozott, senki által nem kért kulturális heccelődés helyett családi támogatás, környezetvédelem és az idősgondozás a kerület fő feladata.

Túlárazott látványberuházások helyett bérlakásokat kell építeni, a lakásügynükség első számú prioritás Ferencvárosban, közösséget kell építeni a lakókból, nem pedig pártpolitikai alapon egymásnak ugrasztani a feleket!

Ezekről és még nyilván sok más egyéb, kerületünket érintő kérdésben érdemes és fontos lenne, hogy vitázzunk!

Kérem, hogy találkozzunk, beszéljük meg a feltételeket és álljunk ki közösen a választók elé, hogy ők majd az általunk elmondottak alapján hozhassák meg döntésüket a választásokon!

Cséplő Dániel, a 9. került polgármesterjelöltje