szo. júl 27th, 2024

Nem élhetünk félelemben – Székely Sándor interpellációja a Parlamentben

A belügyminisztert interpellálta 2019. október 21-én Székely Sándor, a Szolidaritás országgyűlési képviselője a múlt heti választásokról, “Magyarország legbrutálisabb önkormányzati kampánya embereket tart félelemben” címmel.

Az aljas lejárató fidesz-kampány a kistelepüléseken sokkal nagyobbat szólt, a megszokott függetlenek vetélkedésébe hozta be a Fidesz a gyűlölködést, a rágalmazást, a migránsokkal fenyegetést és a félelemkeltést. Ami elfogadhatatlan. A kampányban egy borsodi kistelepülésen, Cserépfalun előre kitervelten aláztak meg lincshangulatot kezdeményezve nem fideszes jelölteket. Ilyen nem történhet Magyarországon!

A fideszesek persze őrjöngve reklamáltak a felszólalás végén, ugyanúgy viselkedtek, mint anno a választási fórumon a barátaik.

Pogácsás Tibor önkormányzati államtitkár nem válaszolt érdemben az interpellációra, rendőrségi dokumentumot szeretett volna látni a verbális erőszak megtörténtéről, ami egy ezer fős tekepülésen is nonszensz.

Az államtitkár válaszát nem fogadta el Székely Sándor, a fideszesek igent nyomtak az emberek megalázására, vegzálására. Itt tartunk.

Itt a videó:

Csatlakozz a cselekvő emberek mozgalmához!

 

Akcióinkat az alábbi számlaszámra küldött adományokból fedezzük. Segíts Te is!

A PAYPAL alkalmazásával saját PAYPAL-fiókodból, vagy bankkártyád segítségével is utalhatsz adományt: KLIKK!




A számla tulajdonosa a Szolidaritás.

MagNet Bank: 16200106-11517878 

IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000