szo. júl 20th, 2024

A Szolidaritás Mozgalom Vitézy Dávidot támogatja

A Szolidaritás Mozgalom hét kerületben indít polgármesterjelölteket valamint Budapesti listát is állít. A főpolgármesteri pozicióba pedig Vitézy Dávidot támogatja.

Székely Sándor a Szolidaritás budapesti listavezetője elmondta, hogy végtelenűl büszke arra a csapatra, mely megmutatta az országnak, hogy közpénz-százmilliók nélkül is lehet érdemi kampányt folytatni, akár még a fővárosban is.

Székely elmondta, hogy a az utóbbi napok vitái, arról győzték meg a Szolidaritás mozgalom budapesti vezetőit, hogy szakmailag egyértelműen Vitézy Dávid az, aki a Szolidaritás Mozgalomhoz a legközelebb áll, hiszen ő is azt mondja, hogy a pártoknak ki kell vonolniuk az önkormányzatokból és a közlekedési kérdéseken túl is sok közös pont van a programok között.

Ebből egyértelművé vált számunkra, hogy a kampány végén, mi Vitézy Dávid mellé tesszük le a voksunkat. Kérjük a kerületekben és a fővárosi listán szavazzanak a Szolidaritás Mozgalom jelöltjeire a főpolgármester-jelöltek közül pedig tegyék az x -et Vitézy Dávidra.