szo. júl 27th, 2024

Ferencváros új mottója: Lakásból az Utcára? Baranyi Krisztinának le kell mondania!

Cséplő Dániel a Szolidaritás Mozgalom, az MSZDP és azEurópai Baloldal által is támogatott független ferencvárosi polgármesterjelölt, lemondásra szólítja fel Baranyi Krisztinát a kerület jelenlegi polgármesterét az elmúlt négy évben tapasztalt inkompetens, autokrata, egészen botrányos önkormányzati működés miatt.

Mára totálisan leállt a rendszerváltás óta fantasztikus eredményeket elérő tömbrehabilitáció a 9. kerületben, sőt van olyan életveszélyes állapotban lévő tömbház, ahonnan már 2020-óta ki kellett volna költöztetni a több mint negyven lakás bérlőit, de a Baranyi vezette kerület képtelen megoldást találni a problémára, életveszélyben tartja a bérlőket!

Cséplő Dániel elmondta, hogy Baranyi Krisztina többször nem hajtotta végre a közgyűlés által elfogadott határozatokat, sőt többször szembe ment a testületi döntésekkel. A kerület a Kétfarkú Kutya Párt kifizető helyévé vált, miközben a lakosság érdekeivel, ügyeivel nem foglalkozik érdemben a kerület vezetője. Politizálása alatt a kerület súlyos százmillióktól, milliárdoktól esett el.