vas. ápr 28th, 2024

Vitézy Dávidnak igaza van!

KÖZLEMÉNY

A Szolidaritás Mozgalom elhűlve látja, hogy ostoba politikai csatározások veszélybe sodorják a Budapesten és az agglomerációban élők hétköznapjait megkönnyítő Budapest bérlet létét. A mozgalom támogatja Vitézy Dávid javaslatát, miszerint a két döntéshozó azonnal üljön le egymással és addig ne is álljanak fel, amíg meg nem születik a egy a polgárok érdekét szolgáló megeggyezés!

Székely Sándor a Mozgalom elnöke elmondta, hogy a Szolidaritás Mozgalom és a vele együttműködő kerületi civil szervezetek, pontosan azért kampányolnak azzal, hogy a pártok ne vegyenek részt az önkormányzati politikában, hogy az ilyen elképesztően káros helyzeteket el lehessen kerülni.

A jelenlegi helyzetért a kormány és a Budapestet vezető ellenzéki pártok együttműködése is felelős, hiszen egyik sem a főváros és annak agglomerációjának az érdekeit nézi, hanem azt, hogy rövid távon nekik maguknak mi éri meg.

A mozgalom felszólítja mindkét oldalt, hogy azonnal fejezzék be ezt a fajta politizálást és a lakosság érdekében kezdjenek haladéktalanul tárgyalásokba, a helyzet megoldására. Amennyiben szükséges a Mozgalom közlekdés fejlesztési szakértő állnak rendelkezésre, hogy javaslataikkal megkönnyítsék a döntést a feleknek.

SZÉKELY SÁNDOR