hét. ápr 29th, 2024

Karácsony Gergelyt elütötte a „pulykás villamos”, azonnal le kell mondania!

Karácsony Gergely egyik fő munkatársa levágandó pulykáknak titulálta a budapesti embereket, mire Karácsony Gergely, nemhogy nem fogadta el a lemondását, de még meg is dicsérte az egyik legfontosabb budapesti céget vezető kollégáját. Ez természetesen elfogadhatatlan! A főpolgármestert újra elütötte a villamos, ami jelen esetben emberekkel, illetve szerinte levágandó pulykákkal van tele. A Szolidaritás álláspontja szerint a főpolgármesternek azonnal le kellene mondania és el kell tűnnie a közéletből.

Székely Sándor a Szolidaritás Mozgalom elnöke, az M1 reggeli adásában elmondta, hogy bár öt éve támogatta Karácsonyt a főpolgármester választáson, de mára egyértelmű lett, hogy a várost Karácsony vezetésével olyan emberek vezetik, akiket nem érdekelnek a polgárok valós problémái.

Az elmúlt öt évben a teljesen előkészítetlen bicikliutak felfestésével, híd és rakpart lezárással foglalkoztak a fővárosban leginkább, ami egybekötve a parkoló helyek megszűnésével és illetve a parkolás drágulásához oda vezetett, hogy már a külvárosokban sem lehet parkolni.

Amellett, hogy folyamatosan nehezíti a városvezetés a városlakók életét, nem foglalkozik semmilyen érdemi problémával. Egy szót sem hallottunk arról, hogy mit kezdenek a jelenlegi vezetés a lakhatási válsággal, a rozsdaövezetekkel, mik a tervek az agglomerációban élők problémáival vagy mit kéne tenni a lassan élhetetlenné váló belvárosi kerületekkel, melyet teljesen letarolnak a buli turisták.

A Szolidaritás Mozgalom helyi civil szervezetekkel együttműködve minimum nyolc–tizenkét kerületben fog polgármester- és képviselőjelölteket indítani a június 9ei önkormányzati választásokon. “Fő célunk, hogy listát állítsunk és az emberek bizalmát elnyerve bekerüljünk nemcsak a kerületi, hanem a fővárosi közgyűlésbe is. Főpolgármester-jelölti tárgyalást jelenleg Vitézy Dáviddal és más szereplőkkel folytatunk, valahol február végén fogunk végleges döntést hozni a személyi kérdésekben” – mondta el Székely.

Székely Sándor
elnök