pén. ápr 26th, 2024

Kézdi Gabriella az összes ellenzéki párthoz köthető!

A Magyar Szolidaritás Mozgalom elhatárolódik attól a mocskolódástól, amelyet az elmúlt 1-2 napban bizonyos ellenzéki politikusok indítottak a zuglói 9-es számú választókörzetben, mert látják, hogy kampányunk hatásos és Kézdi Gabriella a győzelemre is esélyes.

Az elmúlt 11 évben a Magyar Szolidaritás Mozgalom országosan az összes jelenlegi ellenzéki pártnak segített kampányolni, Kézdi Gabriella a helyi Szolidaritás egyik alapítójaként, majd az Összefogás Zuglóért civil szervezet aktivistájaként folyamatosan a helyi ellenzéki közélet főszereplője volt.

A kampányban pontosan azért indulunk önállóan, mert nem tudjuk tovább az arcunkat és nevünket adni a parlamenti ellenzéki formációk értelmezhetetlen helyi és országos politikájához.

Kézdi Gabriella immáron sok éve vesz részt az ellenzék küzdelmében, nem mint arc, hanem mint aktivista. Sok-sok kampánynak volt tevékeny részese. Állt kint esőben, sárban, hóban fagyban az elvei mellett és azért is, hogy másoknak politikai pozíciót harcoljon ki Zuglóban.

A Magyar Szolidaritás Mozgalom és Kézdi Gabriella is azon dolgozik, hogy végre legyen olyan ellenzéki formáció és ember Zuglóban, aki nem más politikusokkal foglalkozik, hanem az emberek problémáival.

Természetesen értjük, hogy vannak olyan szervezetek, politikusok, akik meg akarják mondani másoknak, hogy mit kellene csinálniuk ahhoz, hogy jó és engedelmes állampolgárok legyenek, de mi ebből nem kérünk.

Mi az emberek problémáival foglalkozunk. A mocskolódásban nem vagyunk hajlandóak részt venni.

Kézdi Gabriella ellentétben az összes többi jelölttel, immáron egy hónapja járja a körzetet és személyesen találkozik választóival. A Szolidaritás Mozgalom és Kézdi Gabriella is hisz az emberekben, hisz a szavak és a tettek erejében. Hiszünk abban a programban, amit a zuglói 9- es körzet lakóival közösen alkottunk meg.

A Szolidaritás Mozgalom megkéri az április 3-i országgyűlési választáson immár negyedszerre is kétharmados vereséget szenvedő politikai pártokat és a körzet mandátumát a mai napig fel nem vevő országgyűlési képviselőjét, hogy a náluk megszokott személyeskedéseiket, mocskolódásaikat tartsák meg saját vélt vagy valós választóiknak.

A zuglói 9-es körzet lakóinak segítség és támogatás kell ahhoz, hogy kifizessék a rezsijüket, hogy a lakóingatlanaik ne veszítsék el értékeiket, hogy tiszta, megújuló környezetben élhessenek.

Kézdi Gabriella ezzel foglalkozik. Mert erről kell szóljon a politika.

Székely Sándor
Magyar Szolidaritás Mozgalom
elnök