csü. ápr 18th, 2024

Munkatársak nélkül nem lehet dolgozni

A Magyar Szolidaritás Mozgalom elhatárolódik attól a sajtóban indult rosszízű lejárató kampánytól, ami a mai napon kezdődött Budapest főpolgármestere ellen. Egy világvárost nem lehet munkatársak nélkül vezetni és a komoly munkához természetesen fizetés is jár. Aki ebből hírt csinál, annak politikai lejárató szándékai vannak.

Székely Sándor a Mozgalom elnöke elmondta, hogy a sajtóban megjelent információk Karácsony Gergely tanácsadóiról nyilván igazak, de egy olyan kaliberű feladathoz, mint Budapest irányítása, természetesen munka kell. A munkát emberek végzik és nekik fizetés jár.

Ideje szembemenni azzal a felfogással, hogy a politikusok nem dolgoznak, ez egész egyszerűen nem igaz. A politikusok, ráadásul a politikai pozícióban lévő politikusok sokat dolgoznak, sok ügyben kell döntést hozniuk. És mivel nyilvánvaló, hogy senki sem tud mindent, ezért szüksége van a  döntéshozatali helyzetben lévő politikai vezetőnek, munkatársakra, tanácsadókra.

A probléma nem ott van, hogy Karácsony Gergelynek tanácsadói vannak, akik fizetést kapnak. A probléma inkább ott van, hogy sajnos a polgármesternek sajnos rossz tanácsokat adnak a kollégái, közlekedés, biztonság, fejlesztés és és sok más ügyben is.

Székely Sándor, elnök