hét. ápr 29th, 2024

Ne folytassa főpolgármester úr!

A Szolidaritás Mozgallom elképedve áll az újabb és újabb fővárosi botrányok előtt. Titkos kampány pénzek, járat ritkítás, “pulykázó” BKK vezér és a Lánchíd gate. A Mozgalom azt javasolja a főpolgármesternek, hogy fővárosban lakók érdekében mondjon inkább le és ne folytassa a poltizálást!

A Szolidaritás Mozgalom más szervezetekhez hasonlóan egyetért abban, hogy ki kell vizsgálni, hogyan kerülhetett öt millárd forinttal többe a Lánchíd felújítása főleg úgy, hogy szűkített technikai tartalommal készülhetett el. Az már csak hab a tortán, hogy a felújított hídon autók nem haladhatnak át, tehát valójában Budapesten ma egy híddal kevesebb van az autósook számára, mint négy évvel ezelött.

Székely Sándor a mozgalom vezetője elmondta, hogy Karácsony Gergely az elmúlt négy és fél évben hibás döntések sorozatát hozta meg, melyek a fővárosi közlekedés egyértelmű romlásához vezettek. Ezen felül semmilyen más érdemi esemény nem történt az általa vezetett fővárosban és ez még akkor is botrány, ha a kormány egyértelműen akadályozta a város műkdödését.

A mozgalom vezetője elmondta, hogy a sorozatos botrányok hatására Karácsony valójában elveszítette a városvezetői imidzsét senki sem hiszi el neki, hogy tud vezetőként fellépni Budapesten, főleg miután hivatalában hagyta Walter Katalint, aki levágandó pulykákhoz hasonlította a választópolgárokat.

Itt lenne az ideje, hogy Karácsony a maga és Budapest érdekében lemondjon a tisztségétől, vagy legalábbis ne idnuljon újra a főpolgármester választáson. Tette hozzá az egyesület vezetője.

Székely Sándor