vas. máj 19th, 2024

Listát állít a Szolidaritás fővárosban, és országosan 178 jelölttel vág neki az önkormányzati választásoknak

Listát állít a Szolidaritás fővárosban, és országosan 178 jelölttel vág neki az önkormányzati választásoknak

7 fővárosi kerületben és számos vidéki településen 178 képviselőjelöltet állított önállóan és más civil szervezetekkel a Magyar Szolidaritás Mozgalom az önkormányzati választáson.

A 2011 óta töretlen elvekkel működő, és az emberek mellett sziklaszilárdan szolidaritással kiálló civil szervezet büszke a Lokálpatrióták Erzsébet Városáért, és a Helló Pesterzsébetiekkel közös fővárosi listájára, melyet 5-os sorszámmal találhatnak meg a választópolgárok június 9-én a szavazólapokon.

A Szolidaritás programja a biztonságos lakóhelyekről, a megfizethető lakhatásról és a közösség erejéről szól, melyet szolgálni és segiteni fog a közgyűlésekben és a képviselőtestületekben.

A fővárosi listavezető, Székely Sándor elmondta, hogy itt az ideje belátni a pártoknak, hogy a Fidesz kegyelméből közpénzmilliárdokat elégető és ellopó, bűnszervezetként működő taktikázó pártkatonáknak és az általuk képviselt sehová nem vezető érdekeknek semmi keresnivalójuk az önkormányzati választáson.

Az önkormányzás a közösségről szól, a helyben élők körülményeinek a jobbá tétele nem eshet a nyerészkedő pártérdekek csapdájába, ahogy képviselik azt a rendszerváltás óta a pártok.

A Szolidaritás fővárosi polgármesterjelöltjei:

HUNWALD GYÖRGY – ERZSÉBETVÁROS, VII. kerület
SIMON GYÖRGY – JÓZSEFVÁROS, VIII. kerület
CSÉPLŐ DÁNIEL – FERENCVÁROS, IX. kerület
VINCZE GÉZA – HEGYVIDÉK, XII. kerület
NEMES LÁSZLÓ – PESTERZSÉBET, XX. kerület
KÁL KÁROLY – CSEPEL, XXI, kerület
DANKÓNÉ HEGEDŰS JOLÁN – BUDAFOK-TÉTÉNY, XXII. kerület