hét. ápr 29th, 2024

Ki a pártokkal az önkormányzatokból!

A Szolidaritás Mozgalom örömmel látja, tapasztalja, hogy egyre több párt közszereplő, politikus látja úgy, hogy az önkormányzati választásokat illetően a Magyar Szolidaritás álláspontja a helyes. A mozgalom politikai célja, hogy elérje a pártok ne induljanak az önkormányzati választásokon.

Székely Sándor a mozgalom elnöke elmondta, hogy az Iszomm, az Európai Baloldal, a Szocialisták és Demokraták, a Jobbik után 2RK párt is csatlakozott azon pártok sorához, akik egyetértenek a mozgalommal ebben a kérdésben.

Székely kifejtette, hogy úgy tűnik a parlamenten kívüli pártok belátták, hogy nem tartható fenn tovább az a korrupt és rosszúl működő rendszer, amely jelenleg van.

Galba -Deák Ádám a szervezet alelnöke kiemelte, hogy nagyon fontos lépésnek tartja, hogy a bajai polgármester asszony is kilépett az őt nehéz helyzetbe hozó pártjából és immár függetlenként vezeti városát.

A mozgalom szerint minden jel arra mutat, hogy a 2024 -es önkormányzati választások a független/civil szervezetek előretörését hozza.

Székely Sándor