hét. máj 6th, 2024

Elég a kutyakomédiából a Hegyvidéken! Foglalkozzunk immár a 12. kerületel!

A Szolidaritás Mozgalom megdöbbenve tapasztalja, hogy az ellenzéki pártok még az ajánlásgyűjtés időszaka alatt is csak magukkal vannak elfoglalva, ami a Fidesz malmára hajtja a vizet. Felszólítjuk a pártokat, hogyha már mindenképpen indulni akarnak a választásokon, akkor ne egymással, hanem a választópolgárokkal foglalkozzanak!

A napokban jelentette be Élő Norbert, a kerületi DK elnöke, hogy nem indul polgármesterként a választáson, de minden körzetben indítanak jelöltet. A jelölések nyilvánvalóan zsarolási szándékkal születnek azért, hogy Gyurcsány Ferenc és Kovács Gergely a választások előtt pár nappal, meg tudjanak majd egyezni a visszaléptetésekről.

Pontosan ez az a politika, ami a Fidesz kezére játssza újra a Hegyvidéket, ugyanis az emberek pontosan látják, hogy ezek a pártok csak és kizárólag az egymás közötti mutyikkal foglalkoznak. Semmilyen érdemi ajánlatuk nincs a kerület lakóinak.

Dr. Vincze Géza, a kerület politikai veterán képviselője a Szolidaritás Mozgalom polgármesterjelöltje, “Közrend és Közbiztonság” programja támogatja a bérlakás építést, valamint az önkormányzati lakások szociális alapú kezelését. Prioritásnak tekinti a kerület idősebb lakóinak az elismerését, támogatását, és a fiatal korosztály nevelését. Célja a fiatal párok lakástámogatása és a kerületi sport-és kulturális élet felpezsdítése. Kiemelt fontosságú továbbá a “Zebraminimum program” bevezetése valamint a kerület autós közlekedésének a normalizálása.

SZOLIDARITÁS