pén. máj 3rd, 2024

Dr. Vincze Géza: Köszönettel elfogadom a Kétfarkúak támogatását az önkormányzati választáson, kérem, a többi párt is kövesse a példájukat!

Mint ismert, a botrányos előválasztási mutyi után jelentette be Vincze Géza a Szolidaritás jelöltje, hogy lépjen vissza a Kutyapárt elnöke a javára, amire a helyi kutyapártos aktivisták létrehoztak egy Vincze Géza MKKP oldalt, ezzel elismerve hogy nem Kovács Gergőt, hanem Vincze Gézát kellene támogatni minden demokratának.

Tovább erősíti a feltevést az a szintén vasárnapi hír, hogy a Kutyapárt elnöke élettársával és a ferencvárosi polgármesterrel együtt vezeti a párt budapesti listáját, ami minden közvélemény kutató szerint befutó helynek számít. Tehát ők leginkább ott képzelik el a jövőjüket, és nem a Hegyvidéken, ahol úgy vettek részt az előválasztáson, hogy megzsarolták a tagságukat, hogy csak egyféleképpen szavazhatnak.

Dr. Vincze Géza és Magyar Szolidaritás Mozgalom üdvözli a fejleményeket és várja, hogy a Fidesz és az összes többi párt is feladja az értelmetlen küzdelmet civilekkel.