csü. márc 28th, 2024

Éljen Szombathely – ellenzéki együttműködésben a Szolidaritás

László Győző vezeti az Éljen Szombathely választási szövetség listáját az őszi önkormányzati választásokon. Tegnap délután jelentették be az együttműködést városháza előtt tartandó sajtótájékoztatójukon a szövetség tagjai, melyet részünkről a Szolidaritás szombathelyi vezetője, Szabó György képviselt.

Szabó György azt mondta, mindenképpen összefogásra van szükség, sokan szeretnék, hogy az ellenzéki pártok többet tegyenek. Most jó csapat jött össze, bízik bennük.

László Győző tavaly, az időközi választásokon nyert a 7-es választókerületben, a Derkovits-lakótelepen, most viszont kiderült, hogy nem választókerületi jelöltként indul. Nemrég ugyanis Czeglédy Csaba bejelentette, hogy függetlenként jelölteti magát, a baloldali választási szövetség így ott nem indít jelöltet, ahogyan Nemény András polgármesterjelölt a sajtótájékoztatón mondta, az a céljuk, hogy legyőzzék a Fideszt.

Az esemény a sajtóban:

A DK, a Szolidaritás és az Éhen Gyula Kör is beállt a szombathelyi ellenzéki összefogás mögé – Nyugat.hu
Czeglédy Csaba képviselőjelölt lesz Szombathelyen – ATV.hu
Kedden délután tartott ugyanis sajtótájékoztatót az Éljen Szombathely! Egyesület, amin az MSZP, a DK, a Momentum, az LMP, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, a V, mint Vas, a Szolidaritás és az Éhen Gyula Kör tagjai is részt vettek. – Úgytudjuk.hu

 

Akcióinkat az alábbi számlaszámra küldött adományokból fedezzük. Segíts Te is!

A PAYPAL alkalmazásával saját PAYPAL-fiókodból, vagy bankkártyád segítségével is utalhatsz adományt: KLIKK!




A számla tulajdonosa a Szolidaritás.

MagNet Bank: 16200106-11517878 

IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

1 thought on “Éljen Szombathely – ellenzéki együttműködésben a Szolidaritás

Comments are closed.