szo. júl 27th, 2024

Köszönöm, Gergő, de ez egy picit azért túlzás egyelőre – Dr. Vincze Géza köszönetet mond Kutyás Gergőnek, és számít rá rendezvényszervezőként a következő öt évben

Dr. Vincze Géza a Szolidaritás Mozgalom egyesület jelöltje köszönetet mond a vicpárt elnökének, mert az egyik este kivetítette a nevét a 12. kerületi polgármesteri hivatal falára, ezzel is segítve a Szolidaritás és Vincze kampányát a kerületben.

Vincze elmondta, hogy ha már nem lépnek vissza a javára, hogy le tudja győzni a mutyizós Fideszt, az is valami, hogy legalább segítenek egy picit a kommunikációban, bár nem teljesen világos, hogy ezt miért éjszaka teszik, hiszen akkor nem jár arra senki sem, de mindegy is, a gesztus a lényeg!

Történt ugyanis, hogy a napokban dr. Vincze nevében a Hegyvidéki polgármesteri hivatal falára vetítették ki, hogy a Fidesz = Béke és más baromságokat, amiket már megszokhattak a kerületben lakók, a délelőtt dolgozni nem szerető, egykori drogdíler jelölt csapatától. A videót egy álltaluk törvénytelenül működtetett kamu profilon hozták le, ami úgy csinál, mintha dr. Vincze Géza az MKKP jelöltje lenne. De persze én nem vagyok kutyás jelölt, árulta el a Szolidaritás jelöltje.

ITT A VIDEO

Dr. Vincze Géza elmondta, hogy képtelen haragudni a kutyás csapatra, ha majd polgármester lesz, megpróbál majd kezdeni valamit a kerület érdekében ezekkel a vicces kezdeményezésekkel. Az a lényeg, hogy mindenkinek meg kell találni a feladatot a kerületbe. Vannak akik a költségvetést rakják össze, menedzselik a városháza feladatait, végzik a napi teendőket, és persze le kell kötni a kreatív energiákat is.

A legvalószínűbbnek tartja, hogy a választások után, miután letette a polgármesteri esküjét, felkéri a Kétfarkú Gergőt, hogy a kerület rendezvényein, csinálja már ő a hangosítást, esetleg a fényeket, mert látszódik, hogy azért ehhez nagyon jól ért a csapat, ügyes fiúk, meg kell hagyni. Biztosan fel lehet dobni a sváb bálok, az iskolai ünnepségek meg a március 15-i megemlékezéseket egy jó kis fényjátékkal.

Dr. Vincze Géza leszögezte, hogy a választások után immár a kerület polgármestereként, azonnal nekilát a Fideszes mutyik nyilvánosságra hozatalához és megkezdi a kerület szociális megújítását, fókuszban az ifjú szerelmespárok valamint a már megfáradt generációk segítése lesz!