szo. júl 27th, 2024

Pikó Andrásnak le kell mondania és vissza kell lépnie a választáson!

A bíróság által elítélt Szarvas Koppány Bendegúz helyett Oláh Józsefet indítja Pikó András a Százados negyedben. Oláh József azonban ott folytatja, ahol elődje abbahagyta, legutóbb Szarvas Koppánnyal kapták rajta, hogy jogsértő módon hamis állításokat tartalmazó szövegeket ragasztott ellenfele plakátjaira, ezzel megsértve a választási törvényt. A Helyi Választási Bizottság vizsgálta az ügyet és elmarasztalta Oláh Józsefet, akit köteleztek, hogy szedje vissza a ragaszokat.

Elképesztő az, ahogy a Fidesz és Pikó emberei az utcára viszik azt a kocsma stílust, amit a közgyűléseken előadnak. Ebből is elegük van a kerületben élőknek, ezért nem kérnek a pártok mutyijaiból!

Korábban Pikó alpolgármestere, a Népszínház és Csarnok negyed képviselőjelöltje, Erőss Gábor rántotta le a civil leplet Pikó Andrásról, amit ezen a felvételen tudnak meghallgatni: 

Elfogadhatatlan, hogy Pikó András akkor se kért bocsánatot a kerületiektől, amikor vasrúddal rongálták meg egy kerületi iroda portálját és a polgármester a kerület lakóit gyanúsította, kvázi terroristának tartotta a kerületieket, pedig kiderült, hogy a szélsőséges Szikra embere volt a garázda személy.
Az is szégyenletes, hogy akkor se nyilatkozott a kerület első embere, amikor kiderült egy rendőrségi jegyzőkönyvből, hogy a plakátjain hazudozó (erről is van Választási bizottsági jegyzőkönyv) Camara-Bereczki Ferenc Miklós képviselőjelölt megfenyegette a Lélek ház egyik lakóját, hogy amennyiben nem írja alá az ajánlóívet és nem szavaz rá, akkor el fogják venni tőle a lakást! A Lélek ház az egyetlen működőképes intézmény, ami valóban hatékonyan integrálja vissza a társadalomba az otthonukat elvesztő honfitársainkat. Szerintünk ezzel Camara-Bereczki Ferenc Miklós súlyosan megsértette a választás rendjét és vissza kellene lépnie!

Ennyi balhés jelölttel körülvéve, mi Pikó Andrásnak is a visszalépést javasolnánk!

SZOLIDARITÁS