pén. ápr 19th, 2024

Budapestnek pártfüggetlen főpolgármester kell!

Évek óta zajlik a politikai vita a kormány és a főpolgármester között. Közben Budapesten állandósultak a dugók, nem csökken a légszennyezés, az agglomerációkból, illetve a külvárosokból is nehézkezes a közlekedés, növekszik a bűnözés, és semmi sem történik a rozsdaövezetekkel. Budapest veszít a pártpolitikai csatározásokkal ezért a Szolidaritás Mozgalom szeretné elérni, hogy a 2024-es önkormányzati választásokon egy pártfüggetlen, azaz kizárólag a fővárosi lakosság érdekeit képviselő jelölt győzzön!

Székely Sándor, a mozgalom elnöke elmondta, hogy a napokban a jelenlegi főpolgármester és a kormány között egy újabb pénzügyi vita robbant ki. Repkednek a milliárdok, miközben Budapesten egyre nehezebb a megélhetés, elszálltak a lakás- és albérleti árak, valamint harminc-negyven éves projektek állnak. Nem épülnek a metrók, nem újulnak meg a Helyi Érdekű Vasutak, semmilyen elfogadott koncepció sincs a 300.000 ingázó autó számára hiányzó 100.000 P+R parkoló megépítésére a jelenlegi 4.000 mellé, vagy az olyan, rozsdaövezetnek számító helyek, mint például a csepeli gyár újragondolására.

Budapest Magyarország gazdasági, politikai és kulturális központja. Egy világváros, amelyet az egész Földön ismernek. Az a pitiáner cicaharc, ami jelenleg folyik, csak hátráltatja a főváros fejlődését. Budapestet ki kell rángatni a pártpolitika csapdájából, és meg kell kezdeni, a hosszútávú fejlesztéseket, amik garantálják a város fejlődését, életlehetőségét!

Budapestnek egy pártfüggetlen főpolgármester kell!
Ki a pártokkal az önkormányzatokból!