hét. ápr 29th, 2024

A melegeket a pedofilokkal összemosó gyalázatos törvény gúzsba köti a kultúrát

Egyedül Székely Sándor, a Szolidaritás Mozgalom elnöke szavazott 2021-ben nemmel a magyar törvényhozás egyik leggyalázatosabb törvényére, ami összemossa a meleg embereket a pedofilokkal.

Az elmúlt napok eseményei bizonyítják, hogy a törvény betarthatatlan. Kiállításrészeket zárnak el a látogatókról, Nobel-díjas írók könyveit fóliázzák a boltokban, sőt az egyik közgyűjtemény vezetője már bele is bukott abba, hogy művészileg engedte ábrázolni a homoszexualitást. 2021-ben az ellenzéki pártok megfutamodtak, egyedül Székely Sándor látta el az ellenzék feladatát, hogy szavazatával is tiltakozzon az embertelenség ellen.

A Magyar Szolidaritás Mozgalom abban látja a sikeres politizálás titkát, hogy világosan lefektetett elvek mentén alakítja ki programját és azokat amennyiben a társadalomtól felhatalmazást kap, szilárdan képviseli az önkormányzatokban.

Székely Sándor a mozgalom elnöke elmondta, hogy a politikai életben a szervezet fókusza mindig is a bérek, a lakhatás, nyugdíjak, az egészségügy és az oktatás javításán volt, mégis egyértelmű volt számára, hogy a gyermekvédelmi törvénynek hazudott homofób törvényre nemmel szavaz anno, hiszen minden állampolgár egyenlő jogokat illet meg Magyarországon.

Székely szerint kormánypártok és a parlamenti ellenzék az országgyűlésben és az önkormányzatokban is azért vallanak kudarcot, mert semmilyen elvi-politikai állásfoglalást nem vesznek komolyan, és az éppen aktuális pártérdekek mindig felülírják az elveket.

Székely elmondta, hogy a Szolidaritás mozgalom a 2024-es önkormányzati választásokon is ezt a határozott elvi politizálást fogja képviselni Budapesten és a vidéki városokban, falvakban.