hét. ápr 29th, 2024

Rendet teszünk a Hegyvidéken: Dr. Vincze Gézát indítja polgármesternek a Szolidaritás Mozgalom

Vincze Géza a veterán hegyvidéki önkormányzati képviselő pártfüggetlenként a Szolidaritás Mozgalom egyesület színeiben indul az önkormányzati választásokon.

Vincze Géza elmondta, azért indul a Szolidaritás csapatával a 12. kerületben, hogy a választóknak lehetőségük legyen olyan szociálisan elkötelezett embere és szervezetre szavazni, aki velük és az ő problémáikkal foglalkoznak nem pedig egymással és bugyuta ideológiai vitáikkal vannak elfoglalva.

Vincze Géza elmondta, hogy kampánya központjában többek között a bérlakásépítési program, az önkormányzati ingatlanok szociális alapú kezelése, az Airbnb azonnali betiltása áll.

Ezen felül vissza szeretné szorítani az egyházak és egyházi szervezetek támogatását, ellenben kiegészítené a kerületben lakó gyermekeket nevelők családi pótlékát, valamint ezzel egyidőben extra kedvezményekben részesítené a Hegyvidék kártyával vásároló nyugdíjasokat.

A polgármesterjelölt elmondta, hogy ideje rendet tenni a közlekedésben is, hiszen a Hegyvidéken az elmúlt években óriásira nőtt a forgalom és az elmúlt évek forgalom szabályozásai csak rontottak helyzeten.

Székely Sándor, a Szolidaritás elnöke hozzátette, hogy büszke arra, hogy a 12. kerületben egy olyan tapasztalt és szociálisan elkötelezett politikus képviseli a szervezetet mint Vincze Géza. Pokorni Zoltán távozásával a kerületben nyílttá vált a küzdelem a jórészt saját magukkal foglalkozó, a kerületet csak kifizetőhelyként kormányon lévő és ellenzéki parlamenti pártok valamint a hozzájuk csatlakozó viccpárt mellett. Vincze Géza jelölésével a kerületben lakóknak lehetőségük lesz olyan polgármesterre és képviselőkre is szavazni, akik az ő érdekeiket nézik.