hét. ápr 29th, 2024

Dr. Vincze Géza: Remélem a Kétfarkús Gergő győz az előválasztáson, hogy én is tudjak vele versenyezni a választáson!

Dr. Vincze Géza, a Szolidaritás Mozgalom Hegyvidéki polgármesterjelöltje kifejtette, hogy a három előválasztáson induló jelölt közül a “Kutyás Gergőt” tartja a legkönnybben verhető jelöltnek az önkormányzati választáson.

A polgármesterjelölt álláspontja az, hogy az előválasztás egy kutyakomédia, a Kétfarkúak nyilván megegyeztek a többi ellenzéki párttal abban, hogy ki fog nyerni és hogy ki mit kap cserébe a Kétfarkúaktól, azaz a viccpárt hol nem indít jelöltet azért cserébe, hogy a Hegyvidéket úgymond odaadják nekik a parlamenti pártok.

Ezzel a Kétfarkú valóban megszűnt viccpárt lenni, pontosan úgy mutyizik, ahogy a többi állami pénzből élő párt.

Szerencsére, az én szervezetem nem azzal foglalkozik, hogy hogyan verje át a lakosságot, hanem azzal, hogy hogyan tudnak segíteni neki.

Az én programom garantálja, hogy a Hegyvidéken rendet teszünk, először az önkormányzatban, majd pedig a kerületben is. Megszüntetjük a korrupciót, bérlakásprogramot és kerületi lakásügynökséget indítunk. Megduplázzuk a nyugdíjasoknak járó segítséget. Érdemi közlekedési változtatásokat eszközlünk, hogy normálisan lehessen közlekedni a kerületben, valamint bevezetjük a Zebraminimum programot a kerületben, hogy a gyalogos átkelőhelyen történő baleseteket a nullára csökkentsük!

Mi nem bohóckodni és önmegvalósítani akarunk az önkormányzatban, hanem dolgozni.