szo. máj 4th, 2024

A parlamenti ellenzék tálcán kínálja az önkormányzatokat a Fidesznek!

A Magyar Szolidaritás Mozgalom megdöbbenéssel látja, hogy az ellenzéki vezetésű önkormányzatok Budapesten és vidéken is alapvetően nem az adott település vagy kerület karbantartásával és fejlesztésével foglalkoznak, hanem egymással a nyilvánosság előtt szócsatákat vívva, a saját politikai túlélésükért küzdenek. Ez egyenes út az önkormányzati választásokon való Fideszes győzelmekhez.

Galba – Deák Ádám, a mozgalom alelnöke elmondta, hogy a Szolidaritás úgy látja, hogy ami itt és most zajlik a parlamenti ellenzék térfelén, az jól mutatja mekkora erkölcsi válságban vannak ezek a pártok. Óriási infláció van, összeomlóban az oktatás, az egészségügy, háborúk vannak a közvetlen közelünkben, de a parlamenti ellenzék pártjai még mindig egymással vannak elfoglalva. Ahelyett, hogy irányítanák a kerületüket, városukat már a jövő évi választásra figyelnek és marakodnak a biztosnak vélt helyekért.

A Szolidaritás Mozgalom felhívja a figyelmet, hogy ezzel a viselkedéssel csak és kizárólag a Fidesz-KDNP-nek tesznek szívességet és tálcán kínálják fel, az önkormányzatokban nagy nehezen megszerzett ellenzéki pozíciókat Budapesten és vidéken is.

A Szolidaritás Mozgalom továbbra is tartja azt az álláspontját, hogy se kormány sem pedig ellenzéki pártok ne vegyenek részt a az önkormányzati választásokon, hiszen jól látható, hogy valójában csak a politikai poziciók érdeklik őket a választók nem.