hét. ápr 29th, 2024

Hunwald György szervezetével közösen állít listát Budapesten a Szolidaritás Mozgalom

A Szolidaritás Mozgalom összesen nyolc kerületben állít polgármestert, több helyen együttműködve kerületi civil szervezetekkel.

A polgármesterjelöltek a következők:

Az első kerületi jelölt a héten kerül bemutatásra.

Minden polgármester az együttműködésben résztvevő összes civil szervezet jelölésével fog indulni, így fejezik ki, hogy együtt hozták létre ezt a szövetséget azért, hogy képviseli tudják Budapest polgárainak az érdekeit, a pártok által immár 34 éve uralt budapesti közgyűlésben.

A szervezetek célja, hogy a Budapest végre ne a pártok zsákmánya legyen. Át kell alakítani Budapest működését, fel kell számolni a kétszintű önkormányzati rendszert. Be kell szüntetni a városban folyó emberkísérletet ami a belső és külső kerületek mindennapos közlekedését akadályozza. Azonnal átfogó bérlakásprogramot kell indítani, szabályozni kell az albérleti piacot, lakásügynökséget kell létrehozni – kötelező jelleggel. Meg kell kezdeni a bulinegyed áldatlan állapotainak a felszámolását. Rendet kell tenni hajléktalan ügyben. A kormány tudomására kell hozni, hogy Budapesten véget vetünk a lopásnak, a felesleges politikai állások ezreinek, a mutyinak és csak olyan ügyekben működünk együtt velük, amik az itt lakók érdekeit szolgálják.

Magyarországon mindenütt, tehát Budapesten is az összes párt lejáratta magát erkölcsileg az elmúlt 34 évben. A fővárosban ez hatványozottan így van, megbuktak városvezetésből, hazaszeretetből, emberségből. Ideje, hogy olyanok kerüljenek politikai poziciókba, akiknek Budapest lakosai a fontosak és nem a saját karrierjük!

Hajrá Budapest, hajrá független civilek!

Székely Sándor