pén. márc 29th, 2024

Tüntetést szervezünk október 23-án! – Elmarad

UPDATE: A tünetetést nem rendezzük meg!

Folytatjuk országjárásunkat és közös ellenzéki tüntetést szervezünk október 23 –án.
Az immár 8 éves Szolidaritás méltón szeretne megemlékezni október 23-ról, így közös ellenzéki tüntetést szervezünk a Szabad sajtó útra.

Akármi is történjen október 13–án, az önkormányzati választásokon az ellenzéknek tüntetnie kell az országot egyre inkább az orosz típusú diktatúra irányába toló, valamint a dolgozókat kizsákmányoló, Fidesz–KDNP kormányzás ellen.

Az 1956–os forradalom és szabadságharc szellemében küzdeni kell, minden olyan törekvéssel szemben, ami az országban lakó emberek szabadságát, törvény előtti egyenlőségét csorbítaná, valamint ugyanilyen erővel kell küzdeni azért, hogy a magyar dolgozóknak, éljenek azok akár vidéken vagy nagyvárosokban, normális életkilátásaik legyenek. Munkaadóik ne alázhassák őket meg, valamint olyan bért kapjanak, melyből meg tudnak élni.

Köztársaságot! Tüntetés ’56 szellemében

Causes event in Budapest, Hungary by SZOLIDARITÁS on Wednesday, October 23 2019

Mára a kormány gyűlölet propagandájának köszönhetően, mindennapossá vált az agresszió, a gyűlölködés. Teljesen természetes, ha egy választási kampányban ellenzékieket mocskolnak be, rágalmaznak vagy rendőrséggel fenyegetik.

Ebből elég volt!

Várunk minden az ország sorsáért aggódó állampolgárt október 23–án Budapesten 15.30–kor a Szabad sajtó útjára.

Idézzük meg együtt ’56 – szellemét, valamint mutassunk erőt azoknak, akik csak abból értenek.

A rendezvényre az ellenzéki pártokat is hívjuk, hiszünk a demokráciában, arra kérjük a szimpatizánsokat, hogy ne hagyják otthon zászlóikat, jelvényeiket, de legfőképpen a sípjaikat!

Arra kérjük továbbá a vidéki tagjainkat, hogy a közös demonstráción ők is vegyenek részt. A Szolidaritás Mozgalom két év gondos és aprólékos munkája következtében ugyanis, újra jelen van Budapesten és az ország nagy részén is, a megyeszékhelyektől kezdve a kis falvakig bezárólag. Az önkormányzati választásokon 171-en indulnak a Szolidaritás jelöltjeként is, természetesen együttműködve az ellenzéki pártokkal.

Ezért a mozgalom az önkormányzati választás utolsó hetében is, egy sokállomásos kampánykörútra indul, így támogatva a közös ellenzéki jelölteket.

Tüntetés eventje: https://www.facebook.com/events/2363606197227219/

1 thought on “Tüntetést szervezünk október 23-án! – Elmarad

Comments are closed.