szo. ápr 20th, 2024

Lesz még Magyar Köztársaság!

A Fidesz által kiépített árkokat fel kell számolni és erre most az ellenzék megkapta az esélyt, ami óriási történelmi felelősség is.

A Magyar Szolidaritás Mozgalom gratulál minden ellenzéki polgármesternek és képviselőnek, függetlenül attól, hogy vasárnap győzött-e vagy sem. A 9 éve kiépülő és megszilárdulni látszó NER-rendszer hajója kapott most léket. A választóknak sikerült megmutatni, hogy a közös fellépés, a kemény munka igenis meghozza a gyümölcsét. A választók pedig kifejezték, hogy a mocskolódásra, személyeskedésre épülő gyűlöletkampányból és a korrupcióból nem kérnek.

A Szolidaritás Mozgalom több vidéki városban is jelölő szervezetként volt jelen, Karácsony Gergely mellett pedig mindig, minden körülmények között áll ki, így ez a vasárnapi eredmény a mozgalom számára is siker és visszaigazolás, hogy a szolidaritásra épülő politikára szüksége van az országnak.

Bár az ellenzék állva maradt, de a munka java még csak most kezdődik. Meg kell mutatni a kis falvaktól kezdve a nagy városokig, hogy van más alternatíva a jelenlegi kormánypárti politizálás helyett, ami a megfélemlítés, a korrupció és a lejáratás helyett a programokra, a szolidaritásra és a másik fél tiszteletére épül. A Fidesz által kiépített árkokat fel kell számolni és erre most az ellenzék megkapta az esélyt, ami óriási történelmi felelősség is.

A Magyar Szolidaritás Mozgalom köszöni minden aktivistának, politikusnak azt a megfeszített munkát, amit gyakorlatilag 2018 óta végzett.

Október 23-ra tervezett tüntetésünkre a Szabad sajtó útjára pedig mindenkit várunk szertettel, hiszen úgy véljük, lesz még Magyar Köztársaság!

Az esemény Facebook-eventje:

Köztársaságot! Tüntetés ’56 szellemében

Causes event in Budapest, Hungary by SZOLIDARITÁS on Wednesday, October 23 2019 with 754 people interested and 118 people going. 6 posts in the discussion.

 

Akcióinkat az alábbi számlaszámra küldött adományokból fedezzük. Segíts Te is!

A PAYPAL alkalmazásával saját PAYPAL-fiókodból, vagy bankkártyád segítségével is utalhatsz adományt: KLIKK!




A számla tulajdonosa a Szolidaritás.

MagNet Bank: 16200106-11517878 

IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000