szo. júl 27th, 2024

Program és munka kell, nem pedig előválasztás!

A Magyar Szolidaritás Mozgalom megdöbbenve látja, hogy a parlamenti frakcióval rendelkező ellenzéki pártok még mindig választástechnikai ügyekkel vannak elfoglalva ahelyett, hogy programot adnának a településükön élő embereknek vagy legalább megkérdeznék őket, hogy mire lenne szükségük.

Ez a biztos recept arra, hogy hatalomban tartsuk az önkormányzatokban is országunk kifosztóját, a Fidesz–KDNP kormányzatot.

A Szolidaritás Mozgalom ugyanakkor örömmel nyugtázza, hogy hogy vannak más szervezetek és pártok, melyek támogatják a Szolidaritás Mozgalom azon álláspontját, hogy az önkormányzatokban semmi keresnivalója a pártlogikának és a pártoknak. Reméljük, hogy a pártok a Fideszt is beleértve rájönnek, hogy semmi keresnivalójuk a településeket működtető önkormányzatokban. Immár több mint harminc éve akadályozzák a politikai természetű vitáikkal a működést, ideje hogy ennek a rossz szokásnak véget vessünk.

A Magyar Szolidaritás Mozgalom a februári közgyűlési határozat értelmében megkezdte a felkészülést a 2024 -es önkormányzati választásokra. A szervezet fókuszában a programalkotás van, ami természetesen a helyi ügyekre koncentrál mind Budapesten, mind pedig a vidéki településeken.

A Szolidaritás Mozgalom aktívan tárgyal civil szervezetekkel, politikusokkal. Célja, hogy a fővárosban listát és főpolgármestert tudjon állítani. A fővárosban kiemelt program pont lesz: a közlekedés, a biztonság, a bérlakások valamint a rozsdaövezetek felszámolásának az ügye.