hét. ápr 29th, 2024

Napi 2000 kamion Szigeszentmiklósra? Az önkormányzat megőrült!

Az elmúlt két évtizedben több mint negyvenezer embernek lakóhelyet nyújtó Pest megyében, Budapest közvetlen közelében található Szigetszentmiklós. A település a jelenlegi vezetés hibájából kezd az összeomlás szélére kerülni. Állandósuló közlekedési dugók, elmaradt fejlesztések és a folyamatos korrupciógyanú az összeomlás szélére vezeti a várost. Az új beruházások a már amúgy is tarthatatlan közlekedési helyzet összeomlásával és az egész dél-pesti autósforgalom totális blokkolásával járhat!

Dorogi Gyula, a szigetszentmiklósi Eredeti Ellenzéki Egyesület (EEE) és a Szolidaritás Mozgalom által támogatott független polgármester jelölt elmondta, hogy Szigetszentmiklósból ebből a békés, nyugodt, városkából egy túlzsúfolt, kaotikus, zajos város lett. “Ha megvalósulnak az önkormányzat tervei és tényleg megnyílik a Tesco és egy másik multinacionális fuvarozó cég telephelye, akkor a város élhetetlen hely lesz. Ráadásul a tervezett napi 2000 kamion, amit a két telephely forgalma generálna, nem csak Szigetszentmiklóst, hanem az egész dél-pesti régiót magával ránthatja.”

Dorogi elmondta, hogy az ellenzékinek indult, de mára a Fidesszel kormányzó polgármester, teljesen alkalmatlan a város vezetésére. A helyzetet az oldhatná meg, ha a város körül azonnal beruházási stopot hirdetnének. “Össze kell hívni a dél-pesti kerületek, az érintett agglomeráció vezetőit valamint a budapesti városvezetést, mert amennyiben a jelenlegi folyamatok nem állnak meg, akkor akár egész Budapest megbénulhat a teljesen felelőtlen polgármester és a hozzá kapcsolódó üzleti körök garázdálkodása miatt!” – fejezte be gondolatait Dorogi Gyula

Kiadja:
Székely Sándor
elnök
Szolidaritás Mozgalom