hét. ápr 29th, 2024

Ellenzéki pártpolitika helyett megoldások kellenek Budapesten!

A Magyar Szolidaritás Mozgalom megdöbbent, hogy Budapest főpolgármestere október 23-án, a megemlékezés mellett pártoknak való üzengetésre használta az ünnepet az egy év múlva tartandó önkormányzati választásokkal kapcsolatban.

Székely Sándor, a Mozgalom elnöke elmondta, hogy pontosan az ilyen ügyek miatt gondolják azt, hogy káros a politikai pártok részvétele az önkormányzati munkában. “A politikai pártok csak zsákmányt látnak Budapestben és az összes többi településben is, nem pedig fejlesztendő területeket.”

Budapest sok sebből vérzik. Állandó probléma a tömegközlekedés, elképesztően drága a lakhatás, valamint az irreális árak miatt egyre nagyobb az elvándorlás a városból, ami így az agglomeráció hozza egyre lehetetlenebb helyzetbe. Úgy hisszük, hogy a főváros jelenlegi vezetőjének ezzel kellene foglalkoznia és nem azzal, hogy egy nemzeti ünnepen, az oktatásról szóló eseményen az ellenzéki pártoknak ad ultimátumot.

A Szolidaritás Mozgalom kerületi és szakmai civil szervezetekkel azért dolgozik, hogy felderítse azokat az ügyeket, amelyek a lakosságot foglalkoztatják és hogy azokra megoldásokat tudjon adni az embereknek. Hiszünk benne, hogy az önkormányzatiság erről szól nem pedig arról, hogy kik lesznek a listák élén.

Székely Sándor
elnök