szo. júl 27th, 2024

Székely Sándor nyílt levele a fővárosi listavezetőknek

Tisztelt Listavezető Társam!

Mint azt te is tudod: az egyik fontos televíziócsatorna nyilvános vitát szervez 2024. június 2-ra a fővárosi listát állító szervezetek számára, ahol a listavezetők fognak vitázni.

Budapesten hét kerületben polgármestert és kerületi listákat állító szervezetként megdöbbenve értesültem arról, hogy a csatorna nem szándékozik minden listavezetőt meghívni a vitára, helyhiányra hivatkozva.

A Magyar Szolidaritás Mozgalom által állított budapesti lista vezetőjeként számomra ez elfogadhatatlan és egyben értelmezhetetlen is.

A Magyar Szolidaritás Mozgalom az elmúlt több mint egy évtizedben számos alkalommal állt ki politikusok, poltikai szervezetek mellet, támogattuk kampányát, attól függetlenül, hogy egyet értettünk e mindenben vagy sem?

Kérlek, amennyiben számodra is fontos, hogy Budapesten, a szabadság és az egyenlőség városában, technikai okokra hivatkozva ne lehessen kizárni a nyilvánosságból senkit, jelezd a csatorna számára, hogy csak akkor veszel részt a vitában, hogy ha azon minden olyan politikus részt vehet, aki listát tudott állítani a Budapesten!

Hiszek benne, hogy Budapesten olyan politikusokra van szüksége, akik kiállnak egymásért, még akkor is, ha esetleg sok dologban nem értenek egyet vagy egyenesen ellenfelek a politikai térben.

Szolidaritásodra feltétlenül számítok!

Budapest, 2024 Május 21.

Székely Sándor
Magyar Szolidaritás Mozgalom
elnök